PRESENTER TILL NYBLIVEN RÖRMOKARE

Har din partner eller vän precis klarat av utbildning till rörmokare? Självklart ska du ge en passande present. En present som på något tydligt sätt är kopplad till yrket.

Personlig UNO-kortlek

Har du 4-5 bilder på din rörmokare ”in action” kan dessa användas för att skapa en unik UNO-kortlek. Alla specialkort så som +2, +4 och Vänd-Håll, kan nämligen anpassas utifrån de bilder du har. Kanske är det kompisen i fart med att laga en kökskran som pryder +4 kortet osv. En rolig present som är blir väldigt personlig.

Tröjor med röriga tryck

På Spreadshirt kan vem som helst skapa egen design på kläder. Därefter kan vem som helst beställa kläder med denna design. Det gör att en del grafiker ”jobbar” med att skapa roliga eller häftiga tryck som de sedan får provision på när kläderna säljs.

Har du egen idé om hur kläderna ska utformas med text och bild kan du själv skapa produkterna. En annan idé är att titta på redan befintliga kläder med tema rörmokare. Sök på Plumbers då det är det engelska ordet för rörmokare. En hel del coola tryck hittas här och även den klassiska ”If you think it´s expensive to hire a plumber – just wait until you hire a stupid one”

Rörmokarkalendern

Rörmokarkalendern gavs ut på hösten 2017 och kunde köpas hos grossisten Dahl. Detta år fyllde Dahl 100 år och kalendern var därmed en av de vägar som företaget valde att gå för att hylla alla rörmokare. Rörmokarkalendern innehåller 12 bilder på rörmokare från hela Sverige. Varje bild har även en berättelse kopplad till sig. En berättelse från vardagslivet för rörmokare – med både positiva och negativa sidor.

Köksrullehållare – med kran

Vill din vän slippa jobbet efter att arbetsdagen är slut? Så får det väll inte vara… Köp en köksrullehållare med kran så finns påminns man om jobbet konstant. En klassisk hållare för hushållspapper som kan ställas i köket eller på matbordet. Men utseendet är allt annat än klassiskt.

I robust metall skapas en ställning med en rör som står rakt upp där pappret ställs. Högst upp pryds röret med en riktig kran och dess kranventil. Ett ”måste” på fikabordet för de som jobbar som rörmokare. Ett ”måste” som present till den gjort klart sin utbildning…

Konstruktionen, rören och kranen liknar rörkonstruktioner från sekelskiftet. Därmed blir det inte bara en perfekt present till rörmokaren utan även till de som älskar att inreda i Chabby Chick där metall och äldre prylar är en stor del av inredningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *